BeachLife

Zin in zon, strand en zee? Tijd voor “the real beachlife”

Het strandcultmerk Byron Bay Sunprotection, afkomstig uit het Australische ‘surfer’s paradise’ Byron Bay is sinds vorig jaar in Nederland verkrijgbaar. Deze onderscheidende zonneproducten zijn gemaakt op basis van onder andere exotische flora en titanium dioxide. Ze voeden, verzorgen en beschermen intensief, ze zorgen voor een perfect gladde huid die comfortabel aanvoelt en helpen je een mooie goudbruine Byron Bay look te krijgen en lang te behouden!

Strandcultmerk

Byron Bay Sunprotection is een hip strandcultmerk dat zijn oorsprong kent in Byron Bay, de meest oostelijke punt van Australië en… dé surfspot bij uitstek! Aan het eind van de jaren vijftig ‘ontdekten’ surfers uit Sydney deze oase met fantastische stranden. De Aboriginals gaven het de naam ‘Cavvanba’ dat ‘ontmoetingsplek’ betekent. Diezelfde Aboriginals hadden al het mineraal titanium dioxide in de grond van Byron Bay gevonden. Deze natuurlijke zonbeschermer, die de huid tegen zowel UVA als UVB straling beschermt, werd verrijkt met verzorgende bestanddelen en zo kreeg de groep veeleisende surfers een eigen zonnefilter. Jarenlang werd deze formule door de surfscene in Australië gebruikt. Een land waar het ultieme strandleven wordt geleefd en waar surfen, beachvolley, en -voetbal net zo hot zijn als de zon zelf. En… waar bewust zonnen de norm is.

 

Voor het ultieme vakantiegevoel

Nog eventjes en je mag je huid blootgeven aan de eerste warme zonnestralen. Byron Bay Sunprotection heeft verschillende soorten beachproof oliën en lotions in het assortiment met een factor die varieert van laag tot zeer hoog. En… heel handig: zowel de oliën als de lotions spray je eenvoudig op de huid. De olie heeft een verleidelijke kokosgeur die direct associaties oproept met tropische stranden en palmbomen. De lotion heeft een heerlijke zomergeur. Beide beschermen ze tegen schadelijke UVA en UVB stralen en zijn natuurlijk waterproof. De unieke samenstelling (kukuinoot, baobab, monoii, titanium dioxide, vitamine E, glycerine en sheabutter) zorgt voor een snelle bruining, voorkomt schilferen en uitdrogen en houdt je huid in goede conditie. Alle producten zijn dermatologisch getest en dierproefvrij.

 

Happy sunshine

Als de zon schijnt, word je blij. Ook van Byron Bay Sunprotection word je blij en vrolijk, want voor het juiste vakantiegevoel zijn alle verpakkingen voorzien van een trendy leren koordje dat bestaat uit echte schelpjes en houten kraaltjes. Verder valt het ‘vintage’ logo met een surfer en zijn cederhouten board op. Deze surfer is de legendarische Duke Kahanamoku (alias ‘the Duke’) die in 1915 in Australië het surfen introduceerde. Het jaartal 1967 vind je ook terug in het logo. Volgens overleveringen rolde toen de beste surfers golf ooit het strand van Byron Bay op. Als eerbetoon aan ‘the Duke’ heeft men dit jaartal aan het logo toegevoegd.

 

Prijs & Verkrijgbaarheid

Byron Bay Sunprotection by Dermo Care is verkrijgbaar bij Etos en verschillende strandtenten voor een consumentenprijs die varieert van € 9,45 tot € 11,95. De oliën (200 ml) zijn verkrijgbaar in de beschermingsfactor 6, 10 of 15 terwijl de lotions (200 ml) er met de beschermingsfactoren 10, 20 of 30 zijn. Voor ieder huidtype is er wel een product te koop. Ook aan de kids is gedacht, want voor deze groep heeft Byron Bay Sunprotection een lotion met de factor 30 bedrukt in verschillende uitvoeringen met televisiehelden uit Dora, Sesamstraat, Bratz of SpongeBob. Voor meer informatie kunnen consumenten kijken op www.byronbaysuncare.com

 

Noot voor de redactie

Voor meer informatie over Byron Bay Sunprotection by Dermo Care kunt u contact opnemen met:

JPR Communicatie, Prof. Röntgenstraat 8, 7311 AM in Apeldoorn. Telefoon: 055 – 5760030,

e-mail: paul@jprcommunicatie.nl. Het persbericht incl. beeldmateriaal is desgewenst te downloaden via www.jprcommunicatie.nl.

Winkelwagen