After sun care tips

After sun care tips

 

Je kent het wel: een heerlijke dag op het strand gehad of lekker bij het zwembad gelegen en soms zelf als het bewolkt is geweest, ben je toch verbrand. Misschien dat je je zelf niet goed had ingesmeerd of net iets te lang in de zon had gelegen. Het overkomt iedereen wel eens, maar pas op, want te vaak verbranden is natuurlijk niet goed en beschadigt de huid. Om je huid goed te verzorgen is het belangrijk dat je hem goed blijft hydrateren. Het is daarom goed om voldoende water te blijven drinken en je een paar keer per dag in te smeren.

Aftersun kan je een heerlijk en verkoelend gevoel geven, je moet wel de juiste aftersun hebben met de juiste ingrediënten. Met de juiste ingrediënten breng je de huid sneller tot rust zodat  die sneller zal herstellen.

Tips voor After Sun:

  1. Kijk goed naar de juiste ingrediënten, gebruik bijvoorbeeld geen after sun met alcohol. Alcohol zal de huid verder beschadigen.
  2. Een after sun op water basis werkt verkoelend, AQUA wordt dan duidelijk vermeld op de achterkant van de verpakking.
  3. Gebruik geen vette crème, vette crème sluit de huid af waar door hij de warmte niet kwijt kan.
  4. Gebruik aftersun alleen na het zonnen, het is niet verstandig om tijdens het zonnen aftersun te smeren, er zit geen beschermende factor in waardoor je sneller zult verbranden.
  5. Gebruikt een aftersun waar Aloë Vera in zit, de juiste Aloë Vera verzacht de pijn*

*De Aloë Vera Barbadensis is een soort met de meeste werkzame en positieve eigenschappen. Ze zeggen dat Aloë Vera kan helpen bij huidproblemen, anti verouderend werkt en huidirritaties kan verminderen.

Onze Aftersun Cooling Aloe vera gel bevat 93% aloë vera barbadensis en werkt verkoelend na een hele zonnige dag. Hij ruikt heerlijk en hij is natuurlijk 100% Vegan.

after sun
Byron Bay Aftersun Beach Glow 500x500

Winkelwagen